اخباربررسیترفند هاهوش مصنوعی

هوش مصنوعی گوگل بارد (Bard)

گوگل Bard یکی از پروژه‌های هوش مصنوعی مهم توسعه داده شده توسط شرکت گوگل است ، Bard به عنوان یک سامانه تولید محتوا و داستان سازه در نظر گرفته شده است ، این سامانه از تکنیک‌های پردازش زبان طبیعی پیشرفته برای تولید داستان‌های خلاقانه و تعامل با کاربران استفاده می‌کند.

هم اکنون در ۱۸۰ کشور قابل دسترسی است ، بجز کشورهایی که همیشه تحریم هستند مثل : سوریه ، ایران ، کره‌شمالی و … این بار کشورهای اتحادیه اروپا رو هم تحریم کردن ، بنظر میاد از chatgpt و دردسرهایی که با کشورهای اتحادیه اروپا داشتن درس عبرت گرفتن و از همین الان همه رو تحریم کردن ، میتوانید با هر آی پی جز مناطق تحریم شده از Bard استفاده کنید .

امکانات هوش مصنوعی گوگل Bard :
  1. تولید داستان : Bard قادر به تولید داستان‌های متنوع و خلاقانه است ، می‌تواند داستان‌های کوتاه، داستان‌های تعاملی و حتی شعرها را ایجاد کند.
  2. پرسش و پاسخ : Bard قادر به پاسخگویی به سؤالات کاربران است ، می‌تواند اطلاعاتی راجع به موضوع مورد نظر کاربران ارائه دهد.
  3. تعامل : Bard قادر به تعامل با کاربران است ، می‌تواند با آنها صحبت کرده و در یک داستان یا موضوع خاص شرکت کند.
  4. تولید محتوا : Bard می‌تواند محتوای مختلفی را تولید کند ، از جمله مقالات ، رمان‌ها ، وبلاگ‌ها و موارد دیگر.
مزایا :
  1. خلاقیت : Bard توانایی تولید داستان‌های خلاقانه و جذاب را دارد که می‌تواند برای نویسندگان ، طراحان بازی و سایر افرادی که به دنبال ایده‌های جدید هستند ، مفید باشد.
  2. تعامل : قابلیت تعامل با Bard می‌تواند تجربه‌ای جذاب و نوآورانه را برای کاربران فراهم کند.
  3. تسهیل در تولید محتوا : Bard می‌تواند به نویسندگان و تهیه‌کنندگان محتوا کمک کند تا سریعتر و بهترین محتواها را ایجاد کنند.
معایب :
  1. نبود یک ذهن واقعی : Bard هنوز یک سیستم هوش مصنوعی است و قدرت تفکر و متمایز بودن از ذهن انسان را ندارد.
  2. قابلیت درک محدود : درک Bard از متن‌ها و سؤالات کاربران ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشد و در برخی موارد پاسخ‌های غیردقیق یا ناقصی را ارائه دهد.
  3. مسائل حریم خصوصی : استفاده از Bard وابسته به جمع‌آوری و پردازش اطلاعات شخصی کاربران است ، این مسئله می‌تواند برای برخی افراد نگرانی ایجاد کند.
برتری های گوگل Bard ، در مقابل ChatGPT :

یه مورد مهم اینکه جواب رو میتونید به Gmail و Gdocs ارسال کنید ،کاربران میتوانند نه تنها از متن ، بلکه از ورودی صوتی نیز استفاده کنند و همچنین پاسخ ها را مستقیماً به ایمیل صادر کنند ، هر وبسایت و لینکی رو بهش میدی محتویات لینک رو بصورت خلاصه بیان میکنه – چت‌جی‌پی‌تی امکان دسترسی به لینکها رو نداره … محدودیت سوال و کارکتر در گوگل بارد اصلا معنایی نداره … خبری از هنگهای وقت و بی وقت chatgpt در گوگل بارد نیست ، یه مورد دیگه هم که بعد تست فهمیدم جوابهای سیاسی و اعتقادی رو هم میده چت‌جی‌پی‌تی اصلا به این نوع سوالها جواب نمیده .


لینک سایت هوش مصنوعی گوگل Bard : کلیک کنید

برای خواندن مقایسه ی دو هوش مصنوعی chatGPT و Bing : کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا