3 سال پیش
895

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک

مدتی است که آمار کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک نسب به چند سال اخیر

کاهش چشمگیری یافته است.شاید شما نیز تصمیم گرفته اید علاوه بر اینکه

فعالیت خود را در این شبکه پایان داده اید، حساب کاربری خود را نیز از دسترس خارج کنید.
همچنین ممکن است دلیل شما متفاوت از دیگران باشد و با وجود اینکه هنوز فعالیت زیادی در این شبکه اجتماعی دارید، به دلایل شخصی حساب کاربری خود را از به طور موقت مسدود کرده و یا برای همیشه آن را حذف کنید.
اما پیش از توضیح نحوه انجام این کار بهتر است به مقایسه تفاوت مسدود کردن موقت حساب (Deactive) و همچنین پاک کردن همیشگی حساب کاربری (Delete Account) بپردازیم.

در Deactive
– افراد دیگر قادر نخواهند بود تا اطلاعات موجود بر روی Timeline شما را ببینند.
– کاربران فیس بوک دیگر قادر نخواهند بود تا شما را جستجو کنند.
– برخی از اطلاعات مانند پیام هایی که شما برای دیگران ارسال کرده اید ممکن است همچنان قابل مشاهده باقی بمانند.
– اطلاعات کاربری مانند مطالب،عکس ها،دوستان و… به خاطر این که ممکن است شما روزی به برگشت مجدد به فیس بوک فکر کنید باقی خواهند ماند (اما کسی نمی تواند آن ها را مشاهده کند)
– به محضی که حساب کاربری خود را مجددا فعال کنید خواهید توانست تا اطلاعات خود را مجددا مشاهده کنید.

در Delete
– مجددا نخواهید توانست تا به حساب کاربری خود دست پیدا کنید.
– برخی از اطلاعات مختص شما نیستند و حتی بعد از پاک کردن همیشگی حساب کاربری باقی خواهند ماند،مانند پیام های ارسال شده برای دیگران
– ممکن است پروسه پاک کردن حساب کاربری شما و اطلاعاتتان

مانند مطالب، عکس ها و… حدود ۹۰ روز زمان ببرد.البته طی این مدت مانند Deactive کردن حساب کاربری، سایرین نمی توانند اطلاعات شما را ببینند.
همچنین تا ۱۴ روز زمان دارید تا از تصمیم خود منصرف شوید و طی این دو هفته حساب شما Deactive باقی خواهد ماند.
– برخی از اطلاعات برای مقاصد کاری در دیتابیس فیس بوک باقی خواهند ماند.

نحوه Delete کردن

برای این کار زمانی که به حساب کاربری خود وارد شده اید بر رویلینک زیر کلیک کنید.

https://www.facebook.com/help/delete_account

پس از آن با صفحه زیر رو به رو خواهید شد.

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک / تفاوت دی اکتیو با پاک کردن چیست؟

بعد از کلیک کردن بر روی گزینه ” Delete my account ” وارد صفحه زیر خواهید شد.

اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید سپس گزینه ok

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک / تفاوت دی اکتیو با پاک کردن چیست؟
آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک / تفاوت دی اکتیو با پاک کردن چیست؟

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک:

پس از وارد کردن پسورد خود و captcha، پیغامی مبنی بر اینکه تا دو هفته فرصت دارید

تا از کرده خود پشیمان شوید (!) به شما نمایش داده خواهد شد.در این مدت حساب کاربری شما دی اکتیو مانده و بعد از آن به کل حذف خواهد شد.

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک / تفاوت دی اکتیو با پاک کردن چیست؟

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک:

خب کار تمام است…اکانت شما حذف شد(ناگفته نماند و مجددا عرض میکنیم تا ۱۴روز فرصت دارید وارد اکانت خود شوید و از حذف شدن کامل از جلوگیری کنید)

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پر بازدید

ت
ترفند،آموزش،اندروید،سامسونگ،شیائومی،توسعه دهنده،آموزش و ترفند،ترفند های جالب و کاربردی،امکانات اندروید،Developer Options

ترفند های جالب و کاربردی قسمت Developer Options

توی گوشی های اندرویدی قسمتی به اسم Developer Options وجود دارد که احتمالا از وجود آن خبر دارید. قسمت Developer Option پر از امکانات و ترفند های کاربردی هستش. با زرین هور همراه باشید تا ترفند های جالب و کاربردی...

تم دارک ویندوز،فعالسازی تم دارک ویندوز،فعالسازی تم سیاه ویندوز،آموزش های ویندوز،ترفند ویندوز،تنظیمات ویندوز،شخصی سازی ویندوز،تم سیاه در ویندوز،آموزش تم سیاه ویندوز

تم دارک ویندوز

mvp

معماری MVP چیست؟

ساخت دفترچه شخصی با notepad،ساخت دفترچه شخصی،یادداشت شخصی در ویندوز،دفترچه خاطرات،یادداشت با قید زمان و تاریخ در ویندوز،ترفند،ترفندهای ویندوز

ساخت دفترچه شخصی با notepad

هفت روش افزایش سرعت کامپیوتر،هفت روش افزایش سرعت ،افزایش سرعت کامپیوتر،کامپیوتر،سرغت سیستم ،افزایش سرعت سیستم،ترفند های ویندوز،ترفند

هفت روش افزایش سرعت کامپیوتر (پارت ۱)