ترفند هاتکنولوژی

RAM را کی ارتقاء بدیم؟

در این مقاله از زرین هور میخواهیم به شما زمان درست ارتقاء RAM را به شما یاد بدهیم، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

از کجا بدونیم سیستم نیاز به ارتقاء رم دارد؟!

RAM

رم یک حافظه موقت است که برنامه های سیستم برای اجرا در این حافظه ذخیره می شوند و واسطه ای بین CPU و هارد درایو ها میباشد تا سرعت عملکرد سیستم را افزایش دهد و تاخیر را حذف کند. برای تشخیص نیاز به ارتقای رم مواردی وجود دارد که با مشاهده آنها در سیستم متوجه می شوید که سیستم به ارتقاء رم نیاز دارد. مواردی مانند:

  • انتخاب کردن یک آیکون یا کلیک روی آن، با تاخیر پاسخگویی همراه است.
  • نرم افزار ها و برنامه ها مدام قفل می شوند و پاسخگو نیستند.
  • تایپ کردن به صورت سریع و دائم، با کندی همراه است و معمولا نوشته ها پس از تایپ کردن یک کلمه یا جمله روی صفحه نمایان می شوند.
  • در زمان باز کردن نرم افزارها یا فایل ها سیستم کند شده و از پاسخگویی عاجز است.
  • مشکلاتی در زمینه نمایش صفحه دارید. مثلا لود شدن ناقص یک صفحه یا سیاه شدن موقتی آنها.
  • کارهای روزانه و پیش افتاده با عملکرد ضعیف و سطح پایین تحت تاثیر قرار میگرند.
  • کار همزمان یا همان مولتی تسکینگ با چند برنامه و نرم افزار تقریبا غیر ممکن است.
  • کار کردن با شیت ها میتواند کمر سیستم شما را خم کند!
  • اعلان ها و پیام های مختلفی درباره کمبود حافظه RAM دریافت میکنید.
  • بروزرسانی های سیستم به دلیل کند بودن کامپیوتر، مدام متوقف میشوند.

رم بیشتر چه کمکی می‌کند؟

RAM

تقریبا هر کاری که با کامپیوتر خود انجام می دهید، با سرعت و میزان حافظه سیستم شما سر و کار دارد. برخی از عملیات و پردازش های سیستم شما در پس زمینه انجام میشود و شما آن ها را نمی بینید. به عنوان مثال، آپدیت ها و بروزرسانی های سیستم یا نرم افزار های امنیتی سیستم عامل شما، در پس زمینه انجام و پردازش میشوند و بخش قابل توجهی از حافظه کامپیوتر را به خود اختصاص میدهند. به بیان ساده تر، هر چه کار بیشتری با سیستم خود انجام دهید، حجم حافظه بیشتری نیاز دارید.

از کجا بدانیم سیستم چقدر RAM دارد؟

برای مشاهده مقدار رم سیستم روی This PC راست کلیک کنید و گزینه Properties را بزنید در بخش in-stalled memory مقدار رم را می بینید.

چگونه RAM سیستم را ارتقاء دهیم؟

برای انتخاب یک رم مناسب برای ارتقاء، در ابتدا باید از حداکثر میزان حافظه رم سیستم خود که توسط مادربرد پشتیبانی میشود، اطلاع پیدا کنید. سپس با توجه به مدل و نوع رم نصب شده روی سیستم فهرستی از رم های سازگار با مادربرد خود بدست آوردید تا بتوانید رم مناسب را برای ارتقاء انتخاب کنید.

نکته

رمی که انتخاب میکنید باید سازگاری کامل با مادربرد شما داشته باشد و مادربرد از آن پشتیبانی کند در غیر این صورت عملکرد سیستم به مشکل میخورد. برای مثال اگر سیستم شما تنها از ۸ گیگابایت رم در قالب دو اسلاید ۴ گیگابایتی پشتیبانی می کند، شما نباید بیشتر از ۸ گیگ و در هر اسلات بیشتر از ۴ رم قرار دهید. این نکته در مورد مشخصات دقیق رم نیز صدق میکند.

ممنون که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید امیدواریم براتون مفید واقع شده باشد.


بیشتر بخوانید:

همه چیز درباره RAM


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا