4 ماه پیش
146

حالت امن و ناشناس در گوگل کروم

New incognito (حالت ناشناس) در مرورگر کروم چیست؟

سوء استفاده از حافظه مرورگرها یکی از روش هایی است که باعث لو رفتن فعالیت های شما در مرورگر می شود. در بیشتر مرورگر ها حالت ناشناس یا خصوصی وجود دارد که با این حالت ناشناس می توانید با خیال راحت فایلی را دانلود یا صفحه مورد علاقه تان را باز کنید بدون اینکه در حافظه مرورگر بماند. ازاین حالت می توانید در زمانی استفاده کنید که از یک سیستم عمومی مانند سیستم هایی که در کتابخانه ها یا کافی نت وجود دارد، استفاده می کنید. این حالت امن ترین حالت ممکن می باشد. یا مثلا زمانی که می خواهید یک وبگردی مخفی داشته باشید، استفاده از حالت امن و ناشناس بسیار مناسب است. با فعال کردن این حالت می توانید با خیال راحت و بدون اینکه صفحاتی که باز می کنید یا فایل هایی که دانلود می کنید در سابقه مرورگرتان ذخیره شود، به کارتان ادامه دهید.

با بسته شدن همه پنجره ها ، تمامی کوکی های باز نیز بسته می شود. البته تغییرات ذخیره شده در bookmark ها و تنظیمات عمومی Google Chrome در حالت ناشناس همیشه ذخیره می شوند.

چگونه یک صفحه ناشناس در گوگل کروم باز کنیم؟

جهت استفاده از این مد، قصد داریم چهار روش را به شما عزیزان آموزش دهیم:

روش اول :

۱. مرورگر کروم را باز کنید.

۲. ۳ دکمه: Ctrl+Shift+N را همزمان باهم بگیرید تا یک پنجره New Incognito برایتان باز شود.

روش دوم :

اگر قصد دارید که یک لینک را در یک صفحه ناشناس باز کنید ، روی لینک کلیک راست نموده و گزینه Open Link In Incognito Window را انتخاب کنید.

روش سوم :

۱. مرورگر خود را باز کنید .

۲. روی سه نقطه ای که در گوشه بالا سمت راست می بینید کلیک کرده و گزینه New Incognito Window را انتخاب نمایید.

روش چهارم :

۱. ابتدا یک Shortcut از مرورگر کروم در دسکتاپ ایجاد کنید.

۲. روی Shortcut گوگل کروم کلیک راست کرده و گزینه Properties را کنید.

۳. قسمت Target را پیدا کنید. به انتهای آن بروید، یک فاصله (Space) بی اندازید و عبارت incognito- را تایپ کنید.

۴. مرورگر کروم را باز کنید، می بینید که یک صفحه امن و ناشناس برای شما باز شده است.

در حالت ناشناس، مانع از ذخیره اطلاعاتی که در گوگل کروم وارد کرده اید می شوید!

حالت ناشناس چه چیز هایی را از یاد می برد و فراموش می کند؟

در حالت ناشناس مرورگر قادر به یاد آوردن نام کاربری و رمز عبوری که در سایت ها وارد کرده اید نمی باشد و شما می توانید با خیال راحت با هر سیستمی وارد حساب خود در فیس بوک ، اینستاگرام و… شوید.

زمانی که شما مرورگر را می بندید یا از تب خارج میشوید ، زمانی که بخواهید دوباره وارد شوید باید دو بار اطلاعات خود را وارد کنید تا وارد حساب خود شوید. بنابراین شخص دیگری بعد از شما شانس این را ندارد که بتواند به حساب فیس بوک یا… شما وارد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پر بازدید

چ
چند برنامه کاربردی ایفون،ایفون،اپلیکیشن ایفون،اپلیکیشن،برنامه های کاربردی،ایفوندار ها،IOS،برنامه ی ایفون،فتوشاپ،اب و هوا،ادیت،رمز عبور،پسورد

چند برنامه کاربردی ایفون

چند برنامه کاربردی ایفون که کمک های به سزایی به ما میکند. امروزه زندگی ما بسیار وابسته به گوشی ها شده و نه ننها حجم زیادی از امورات جاری و روزمره ی ما که بخش زیادی از احساسات و عواطف...

XML

قابلیت ساخت نقشه سایت XML به نسخه‌ی جدید وردپرس افزوده خواهد شد!

قابلیت های جدید فتوشاپ 2020 و نحوه کار کردن با آن ها،قابلیت های جدید،

قابلیت های جدید فتوشاپ ۲۰۲۰ و نحوه کار کردن با آن ها

جست‌وجو با کاراکترهای جایگزین در WORD،جست جو در word،کارکترهای جایگزینی در ورد،

جست‌وجو با کاراکترهای جایگزین در WORD

آموزش غیرفعال کردن تصحیح خودکار در کیبورد اندروید و آیفون،غیر فعال سازی اندروید و ایفون،

آموزش غیرفعال کردن تصحیح خودکار در کیبورد اندروید و آیفون